Metselcursus voor jong, oud, klusser of geen klusser. Binnen één dag kunt u zelf aan de gang!

U leert een muurtje metselen in -het meest voorkomende- halfsteensverband.

Wilt u zelf leren metselen om bijvoorbeeld een schutting van steen te kunnen bouwen? Of wilt u uw eigen schuur zelf metselen? Dan bent u op het goede adres. Paul van der Wal kan u alle basisbeginselen van het metselen leren.

In het najaar 2018start er  weer een cursus metselen bij en door Paul van der Wal. Deze cursus wordt in een groepsverband gegeven, maar kan ook bij u op locatie worden gegeven. Over enkele weken zullen we op de site de datums plaatsen wanneer de cursus plaats zal vinden. Bij voldoende aanmeldingen krijgt u een bevestiging voor u deelname aan de cursus.

WEGENS GEBREK AAN EEN GOEDE LOCATIE ZIJN DE METSEL CURCUSSEN TOT NADER BERICHT UITGESTELD. WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE WANNEER DE CURCUSSEN WEER GAAN STARTEN.

Inhoud groepscursus metselen

U leert een muurtje metselen in -het meest voorkomende- halfsteensverband.
Eén en ander kan aangepast worden aan uw wensen mits u dit van te voren aangeeft. Om 8:45 uur wordt u verwacht, koffie en thee staan klaar.

De minimale deelname is 6 personen en voor de prijs van € 100,00 kunt u ook meedoen. De prijs is inclusief materiaal, koffie/thee en broodjes bij de lunch.

Stuur een mail naar info@metsel-werk.nl en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht over de datum, het doorgaan van en uw deelname aan de cursus. Bellen kan ook: 06 54 381 999

Stapel stenen
Halfsteensverband

 

Programma groepscursus metselen

9:00 uur Toelichting op het programma, de werkwijze, verbanden en materialen
9:30 uur Starten met metselen
11:00 uur Koffie/thee en rondvraag
11:15 uur Verder met metselen
12:30 uur Lunch, broodjes worden verzorgd
13:00 uur De troffel op z’n kop
15:30 uur Opruimen
16:00 uur Napraten over de ervaringen van de dag

Metsel cursus bij u op locatie

De cursus op locatie is een ideale manier om de kennis en vaardigheden van het metselen onder de knie te krijgen en meteen te starten met uw project. Of u nu een schutting wilt bouwen van steen, een stenen schuurtje of een stenen broodoven Paul van der Wal begeleidt u met dit traject.

Wilt u dus beginnen met het metselen zorg voor een basistraining van Paul van der Wal, zodat hetgeen wat u wilt bouwen een mooie en stevige constructie wordt en u daar nog jaren plezier van heeft.

Neem contact op voor meer informatie via info@metsel-werk.nl of bel op 06 54 381 999

Metsel curus